Säännöt

Osallistumisoikeus ja joukkueen kokoonpano – Kilpailu on tarkoitettu kaikille amatööripelaajille ja pelipari voi muodostua joko kahdesta miespelaajasta, kahdesta naispelaajasta tai mies-/naisparista. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet ja peliparit voivat osallistua useampaan osakilpailuun.

Pelimuoto – Kilpailun pelimuoto on 3/4 tasoituksin pelattava best ball-pistebogeykilpailu. Peliparin kumpikin pelaaja pelaa omaa palloaan reikään saakka. Joukkueen tulos reiältä on joukkueen jäsenten parempi pistebogeytulos. Kilpailu pelataan neljän hengen ryhmissä, miehet pelaavat keltaisilta ja naiset punaisilta tiiauspaikoilta.

Aikataulu – Huom. jos yhteislähtö on esim. klo 10:00, siirtyy aikataulu tunnilla eteenpäin.

7.30-8.30           Ilmoittautuminen caddiemasterille, aamukahvi ja range
8.30                     Kilpailuinfo
8.45                     Siirtyminen lähtötiille
9.00                     Yhteislähtö
13.00->              Pelaajat toimittavat tuloskortit tulospalveluun ja siirtyvät lounaalle
n.14.00              Tulosten julkistaminen ja palkintojen jako
n.14.30              Kilpailu päättyy

Pelitasoitus – Pelaajan pelitasoitus lasketaan seuraavasti: pelaajan normaali slopetasoitus kentällä x 0,75. Saatu luku pyöristetään lähimpään kokonaislukuun. Maksimipelitasoitus on 36:n tasoituksella saatava pelitasoitus x 3/4.

Passiivinen tasoitus – Kilpailuun voi osallistua myös ne pelaajat joilla on passiivinen tasoitus. He eivät kuitenkaan pääse mukaan kilpailun varsinaiselle tuloslistalle, eli he eivät voi voittaa palkintoja. Tasoitukset tarkistetaan aina ennen kilpailun alkua.

Ilmoittautumisen peruuttaminen 

Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisen päättymiseen asti (3 vuorokautta ennen tapahtumaa). Mikäli peruutus tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen tai pelaajat eivät ilmesty kisa-aamuna paikalle, niin heitä laskutetaan kentän käytännön mukaisesti.

Karenssi

Vuonna 2018 osakilpailun voittaneet henkilöt ovat vuonna 2019 karenssin alaisia, eli he tai heidän edustama joukkue ei voi voittaa finaalimatkaa vuoden 2019 osakilpailuista. Mikäli karenssissa oleva pelaaja tai hänen edustama joukkue voittaa osakilpailun, luovutetaan finaalimatka tuloslistalla seuraavana olevalle pelaajalle tai joukkueelle.

Ilmoittautumismaksu – osallistumismaksu on 60 € (Kytäjä Golf 69 €) / pelaaja sisältäen mm. give away -paketin ja lounaan.
Ford sponsoroi Ford-kuskeja -30% sekä Ford Vignale-kuljettajia -50%

Ilmoittautuminen – Osakilpailuihin otetaan max. 50 peliparia ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan vain Ford Vignale Golf Tour sivuilla.

Ilmoittautuminen alkaa 24 päivää ennen kilpailua klo. 12.00 ja loppuu 3 päivää ennen kilpailua klo. 12.00. Ilmoittautumiset tulee perua viimeistään kahta päivää ennen kilpailua. Peruuttamattomasta kilpailupaikasta voi joutua maksamaan kilpailumaksun, mikäli seuralla tällaiset säännöt ovat.

Kiertueen järjestäjällä on mahdollisuus varata max. 16 villiä korttia (8 paria) per osakilpailu. Jokaiseen osakilpailuun otetaan kuitenkin aina maksimimäärä pelaajia, eli mikäli villeille korteille ei löydy käyttöä järjestäjän taholta, jaetaan ne varasijoilla olijoille.

Tasatilanteet – Tasatilanteissa voittaja ratkaistaan seuraavasti:
1. Pienempi pelitasoitusten yhteenlaskettu summa
2. Parempi (kentän) takaysin tulos
3. Parempi tulos (kentän) viimeisiltä kuudelta, kolmelta ja viimeiseltä reiältä
4. Arpa

Epäselvät tilanteet – Niissä tilanteissa, joissa kilpailun säännöt eivät anna ratkaisua, tekee päätöksen kilpailun johtaja.

Pelaaja vastaa omasta tuloskortistaan, jos pelaajan tulos voidaan tulkita kahdella eri tavalla tulkitaan tulos aina pelaajan tappioksi. Pelaaja vahvistaa oman tuloksensa allekirjoittamalla tuloskortin.

Järjestäjän vastuu – Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista esteistä tai virheistä tai todetuista väärinkäytöksistä, eikä voittajien mahdollisista henkilökohtaisista tuloveroseuraamuksista. Palkintojen vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa, vahinkoa tai muuta haittaa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun.

Kilpailun keskeyttäminen tai peruuttaminen force majeure -syyn takia – Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia ennen kuin puolet siitä on pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas ja pelilippu. Palkinnot jätetään jakamatta.

– Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään force majeure –syyn takia kun yli puolet on jo pelattu, tarjotaan pelaajille heille varattu lounas. Palkinnot jätetään jakamatta.

Oikeudet sääntöjen muutoksiin pidätetään.